Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Bu durum tasarım mimarlarının detay çalışma endişelerini ortadan kaldırır. Tasarımlarını prefabrik villa modelleriyle kolayca ortaya koyabilirler. Modele özel geliştirilmiş method ise tasarımlarına ayrı bir keyif katar.

Binanın çatı sisteminde gerçekleştirilen özel mineral yün kaplama uygulamalarıyla yalıtım daha da artworkırılmaktadır. Yalıtım değerleriyle prefabrik bina iklimlendirmeleri oldukça ekonomik hale gelmekte soğUnited kingdom havalarda ısıtmada sıcak havalarda da klima enerji sarfiyatında fark edilir oranda tasarruf sağlanmaktadır.

Yapı maliyetlerindeki artworkışla beraber yaşanan usta sorunları klasik villa modellerine sahip olmak isteyenleri arayışa yöneltti.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları yapılmaktadır.

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama için theşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Dimension sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir issue yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam prefabrik ev fiyatları eder. Bundan sonraki aşamada measurement yaptıracağınız ev ile ilgili beton systemı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik ev prefabrik evi seçip tekrardan prefabrik ev mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Yapı güvenliği açısından Karmod hazır evler değerlendirdiğimizde ‘uzun ömür’ diye bileceğimiz olumlu bir netice ile karşılaşırız.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı prefabrik ev fiyatları bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Öncelikle prefabrik evler, geleneksel inşaat yöntemlerine kıyasla daha hızlı bir şekilde inşa edilebilmektedir. Bu durum, prefabrik ev yapımı sırasında hem zaman prefabrik ev modelleri hem de işçilik maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page